European Energy Manager Training

17-09-2021
amelior


Amelior, een vormings- en consultancybedrijf organiseert de opleiding Energiemanager - European Energy Manager Training met  de boodschap

"Breng een bewustwording van integrale energiezorg teweeg binnen uw organisatie"

De eerstvolgende opleiding bestaat uit 20 sessies en gaat door vanaf dinsdag 12 oktober 2021 in de Zelebaan 100 te 9160 Lokeren.

De stijgende vraag naar energie en de hiermee gepaard gaande stijgende energieprijzen hebben als gevolg dat er meer en meer efficiënt dient omgegaan te worden met energie. Ook binnen het bedrijfsleven is men stilaan tot dit besef gekomen. Dit heeft voor een nieuwe functie gezorgd, de zogenaamde energiemanager.

Om alles uit het energiebeleid van uw organisatie te halen, heeft de energiemanager kennis nodig. Actuele (wetgevende) kennis, maar vooral ook praktische en technische kennis, toegespitst op de mogelijkheden van het bedrijf. Net daarom organiseert Amelior, in samenwerking met UC Leuven Limburg en met de steun van Indea, deze langlopende opleiding.

De opleiding is bedoeld voor iedereen die op een professionele wijze aan energiemanagement wil doen. We denken hierbij aan personen die door de directie aangeduid worden om energieprojecten te leiden, te coördineren of op te volgen.

Ook experts en leidinggevenden die zelf verantwoordelijk zijn voor een deel van het bedrijf (bijvoorbeeld productiemanagers, onderhoudsmonteurs, processengineers en -technici in de fabriek), energiedienstverleners en -adviseurs zijn de typische doelgroep voor de cursus European Energy Manager.

Na het succesvol afleggen van het examen en het eindwerk ontvangt u het getuigschrift "European Energy Manager".
De training is erkend voor het Vlaams Opleidingsverlof (VOV).

Meer info, toelatingsvoorwaarden, deelnameprijs en programma, vindt u op Energiemanager - European Energy Manager Training | Opleidingen | Amelior.be