ACTIVITEITEN

Ontdek de waarde van balanceringsmarkten!

Woensdag 12 Juni 2024
Den Boomgaard - te Meise (Wolvertem)

De laatste jaren is ons energielandschap sterk geëvolueerd. Het toenemende aandeel hernieuwbare energie, zoals zon en wind, maakt het voorspellen van de elektriciteitsproductie moeilijker.

En nu is de volgende stap volop ingezet, met elektrificatie van het verbruik: elektrisch- gebouwen, -industrie en -vervoer. Het evenwicht bewaren tussen productie en consumptie wordt steeds uitdagender.

U heeft misschien al gehoord dat er waarde zit in de balanceringsmarkten. Dit betekent niets anders dan dat u door te helpen het elektriciteitsnet in evenwicht te houden, extra inkomsten genereert voor uw bedrijf.


EXTERNE ACTIVITEITEN

Duurzame energietransitie en transformatie!

Maandag 24 juni 2024
LITC p/a Nike Europese Logistieke Campus - Laakdal

Syntra Bizz en Alex Polfliet i.s.m. VLAIO en NIKE nemen u mee op weg om een duurzame energietransitie te realiseren binnen uw onderneming, organisatie, stad of gemeente.

Omdat duurzaamheid steeds belangrijker wordt, hebben Syntra Bizz en Alex Polfliet met de ondersteuning van VLAIO een opleiding ontwikkeld die je de kennis en vaardigheden bied om aan de voorhoede te staan van de energietransitie. Onze driedelige modulestructuur zorgt ervoor dat je een grondige kennisbasis opbouwt, praktische vaardigheden ontwikkelt en voorbereid bent op de uitdagingen van morgen.

Tijdens dit lanceringsevent zullen we alvast een tipje van de sluier oplichten hoe je als bedrijf/organisatie/overheid (groot of klein) op een succesvolle manier een energietransitie kan lanceren en afronden.  Daarnaast zal de energietransitie manager van NIKE een uniek inzicht geven hoe zij dit hebben aangepakt voor hun verschillende sites in Laakdal.

Verder zullen er gerenommeerde sprekers aanwezig zijn, waaronder specialisten van ODE de sectororganisatie voor duurzame energie in Vlaanderen die hun ervaringen met duurzaamheid zullen delen. Deze experts zullen praktische adviezen en succesverhalen presenteren die je kunnen inspireren om zelf actie te ondernemen.

Schrijf je in voor dit GRATIS event en zet samen met ons de stap naar een duurzamere organisatie. We kijken ernaar uit je te ontmoeten en samen te werken aan de energietransitie die nu belangrijker is dan ooit.