FIVE - Future Innovation & Vision Event​

5 JAAR FLUX50

Flux50

De afgelopen 5 jaar heeft Flux50 het innovatielandschap voor de energietransitie in Vlaanderen op de kaart gezet. Dankzij jullie ondernemerschap en expertise, de steun van VLAIO en onze bloeiende community kunnen ze terugblikken op realisaties die gezien mogen worden. Daarom zet Flux50  de pioniersprojecten op 5 mei in de kijker in Congrescentrum Lamot te Mechelen!

Maar Flux50  kijkt ook vooruit! Waar leggen ze de accenten volgende 5 jaar? Welke kansen biedt dit voor jouw bedrijf en hoe kun je hierop inzetten? 


Wat mag je nog verwachten?

Vieren doen ze in stijl met een goedgevuld programma:

  • Boeiende keynotes door o.a. Vlaams ministers Hilde Crevits & Bart Somers en Peter Van Kemseke, Senior Officer bij de Europese Commissie.
  • Parallele sessies waar je ondergedompeld wordt in één van de vier focusthema’s: 'Renovatie', 'Grootschalige Energie-opslag en Bevoorradingszekerheid', 'Duurzame Thermische Energie' en tenslotte 'Positieve Energie Districten en  (Lokale) Energiegemeenschappen'.
  • Breakouts  met keuze uit workshops rond co-creatie of projectgeneratie, een deepdive in succesvolle aanvragen voor Vlaamse innovatiesubsidies, energiemarktrends in de buurlanden of pitch je idee en vind de juiste partners.
  • Inspirerende projectenbeurs: Er is veel tijd voorzien om te netwerken en je te laten inspireren op de projectenbeurs waar onze bedrijven en kennisinstellingen achter de projecten jou graag meer vertellen over de resultaten die ze boekten.

Dit event is gratis voor Flux50-leden en overheden | Tarief niet-leden: 150€

Reserveer 05/05 alvast in je agenda.

MEER INFO EN INSCHRIJVINGSFORMULIER